ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ανάν-Μπόατενγκ

TRONDHEIM 20090315: 
Rosenborg - Vålerenga 3-0
Rosenborg sin spiller Anthony Annan. 
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Ανάν SCANPIX

Ο Γκανέζος "Μουντιαλικός" διεθνής Άντονι Ανάν παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο σταρ της Ρόζενμποργκ, ο οποίος έχει απασχολήσει κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι σύμφωνα με τον νορβηγικό Τύπο δεν αποκλείεται να καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέας Έκερ, ο οποίος συνεργάζεται με τον ατζέντη του Αφρικανού ποδοσφαιριστή Λαρς Πέτερ Φόσνταλ αρκέστηκε να τονίσει: "Υ πάρχει ενδιαφέρον από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας".

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφεύγοντας να αποσαφηνίσει εάν πρόκειται για τον Ολυμπιακό. "Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ελλάδα με θέλους. Πρόκειται για ομάδες με καλούς παίκτες".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ρόζενμποργκ, Έρικ Χοφτούν ξεκαθάρισε πως έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής συγκεκριμένη πρόταση.

" Όχι δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας. Μου προξενεί έκπληξη το γεγονός πως παρατηρείται ηρεμία εάν αναλογιστεί κανείς τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ. Πάντως δεν υπάρχουν στην αγορά τα χρήματα που βλέπαμε σε προηγούμενες σεζόν. Θα δούμε τις θα γίνει".

Φήμες για Μπόατενγκ

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Μπόατενγκ φέρνουν ξανά στο προσκήνιο οι Άγγλοι εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τον Ντάρμπισιρ ως έμψυχο αντάλλαγμα προς την Πόρτσμουθ.

Ο 23χρονος ανασταλτικός χαφ εδώ και εβδομάδες βρίσκεταιι συχνά πυκνά σε δημοσιεύματα του ξένου τύπου ως στόχος του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φορά ιστοσελίδα φίλων της Πόρτσμουθ αναφέρει ότι άνθρωποι της Ελληνικής ομάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με τον αγγλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του Γκανέζου.

Το ενδιαφέρον στο δημοσίευμα είναι πως πέρα από χρήματα, έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Ματ Ντάρμπισιρ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Το βέβαιο είναι πως η Πόρτσμουθ, η οποία υποβιβάστηκε την χρονιά που μας πέρασε, θα ήθελε μια σημαντική οικονομική ενίσχυση πουλώντας ένα από τα μεγαλύτερά της αστέρια. Και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε αίσθηση στο Νησί με τη μεταγραφή του Ριέρα, την ίδια ώρα που ψάχνει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, το όνομά του λογικό είναι να συνδέεται με την περίπτωση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ