ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ - Σεντ Τζόουνς 7-0: Σαρωτικοί οι Κέλτες, αποχώρησε τραυματίας ο Γιακουμάκης μετά το γκολ του

Ο Γιακουμάκης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Σεντ Τζόνστον
Ο Γιακουμάκης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Σεντ Τζόνστον PRINTSCREEN

Η Σέλτικ διέσυρε τη Σεντ Τζόουνς με 7-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να βάζει το λιθαράκι του σε αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά λίγο αργότερα να αποχωρεί τραυματίας.

Η Σέλτικ έκανε επίδειξη δύναμης 90 λεπτά απέναντι στη Σεντ Τζόνστον, την οποία διέλυσε με 7-0 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σκωτίας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι Κέλτες προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα με τον Χατάτε, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης, που αναδείχθηκε τον Μάρτιο παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 22' με πλασέ από πλάγια θέση.

Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής στάθηκε άτυχος, καθώς τέσσερα λεπτά αφού σκόραρε ένιωσε ενοχλήσεις και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Αμπάντα να περνάει στη θέση του.

Στο 36' ο Μαέντα έγραψε το 3-0, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η Σέλτικ συνέχισε να είναι αμείλικτη, με τον Γιουράνοβιτς να γράφει το 4-0 από την άσπρη βούλα. Ο Ράιλι σκόραρε δις στο 70' και 73', ενώ ο Αμπάντα που πέρασε στη θέση του Γιακουμάκη, διαμόρφωσε το τελικό 7-0 στο 78'.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ