ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ - Ρέιντζερς 0-2: Πήρε το ντέρμπι με γκολ του στόπερ Κόνορ Γκόλντσον

Άρφιλντ και Μορέλος πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Ρέιντζερς.
Άρφιλντ και Μορέλος πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Ρέιντζερς. AP

Η Ρέιντζερς πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τη Σέλτικ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, χάρη σε γκολ του κεντρικού αμυντικού Κόνορ Γκόλντσον. Βασικός ήταν για τους Κέλτες ο Έλληνας γκολκίπερ, Βασίλης Μπάρκας.

Η Ρέινζερς ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Σέλτικ. Για την 11η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership, οι "Τζερς" επικράτησαν 2-0 στο Σέλτικ Παρκ, με δύο γκολ που σημείωσε ο στόπερ της ομάδας, Κόνορ Γκόλντσον.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν φύγει και πέρυσι νικητές από την έδρα των Κελτών, κάτι που πετυχαίνουν για πρώτη φορά μετά το 1995 (back to back "διπλά").

Για τη Σέλτικ βασικός ήταν ο Έλληνας γκολκίπερ Βασίλης Μπάρκας. Η Ρέιντζερς είναι πρώτη με 29 βαθμούς έπειτα από έντεκα ματς, ενώ η Σέλτικ με αγώνα λιγότερο είναι στο -4.

ΣΕΛΤΙΚ: Μπάρκας, Άγιερ, Ντάφι, Γουέλς (84' Τέρνμπουλ), Φριμπόνγκ, Μπράουν, Εντσάμ (67' Ρόγκιτς), ΜακΓκρέγκορ, Λασάλτ (84' Τέιλορ), Κλιμάλα (67' Γκρίφιθς), Ελιουνούσι (56' Αγιέτι).

ΡΕΪΝΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γόλντσον, Χελάντερ, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (90' Αρίμπο), Ντέιβις, Καμαρά, Μπάρκερ (62' Τζακ), Μορέλος (86' Ίτεν), Κεντ.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ