ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Ο Snoop Dogg ετοιμάζει μεγάλο πάρτι όταν ο Γιακουμάκης πάρει τον τίτλο

Ο Snoop Dogg κατά τη διάρκεια του Halftime στο Super Bowl
Ο Snoop Dogg κατά τη διάρκεια του Halftime στο Super Bowl © 2022 DOUG BENC / AP IMAGES

Ένα τεράστιο πάρτι για τη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη ετοιμάζει ο διάσημος ράπερ, Snoop Dogg, όταν η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Το περασμένο Σάββατο (9/4) η Σέλτικ έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, διαλύοντας τη Σεντ Τζόνστον με 7-0 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη Ρέιντζερς και ήδη οι φίλοι της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως τη φετινή σεζόν θα κατακτήσει τον τίτλο.

Οι Κέλτες θέλουν μετά τον εκθρονισμό τους την περασμένο σεζόν από τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ να στεφθούν πρωταθλητές και ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται το πάρτι που θα στηθεί, όταν οι παίκτες Ποστέκογλου θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο διάσημο ράπερ, Snoop Dogg, ο οποίος το 2005 είχε ποζάρει με μια φανέλα του συλλόγου με το όνομά του στην πλάτη, μιλώντας στην Daily Record αποκάλυψε πως ετοιμάζει μία μεγάλη βραδιά για τον Γιώργο Γιακουμάκη και όλους τους παίκτες της ομάδας.

"Θα μπω στο αεροπλάνο και θα κάνουμε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς τους", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ