ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεισμός στο Μαρόκο: Το μήνυμα στήριξης του Μέσι στα θύματα της τραγωδίας

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023 @2023 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Ο καταστροφικός σεισμός στο Μαρόκο έχει αφήσει πίσω του πάνω από 2.000 νεκρούς και ο κόσμος του αθλητισμού σπεύδει να στείλει μηνύματα στήριξης στα θύματα της τραγωδίας, με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Το Μαρόκο βίωσε τον φονικότερο σεισμό εδώ και έξι δεκαετίες στη χώρα που άφησε πίσω του πάνω από 2 χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα λαμβάνουν χώρα στην αφρικανική χώρα τα δύο τελευταία 24ωρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι άνθρωποι του αθλητισμού συμπάσχουν με τα θύματα της τραγωδίας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν τη στήριξή τους, με τον Λιονέλ Μέσι από την πλευρά του να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Σεισμός στο Μαρόκο: Το μήνυμα στήριξης του Μέσι στα θύματα της τραγωδίας
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

"Τα συλλυπητήριά μου σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στο Μαρόκο και κάθε δύναμη στους τραυματίες και τους ανθρώπους που επλήγησαν από την τρομερή καταστροφή", ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής και σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ