ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε συζητήσεις με τον Πίνο

Σε συζητήσεις με τον Πίνο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Πίνο με τον Κολομβιανό παίκτη να περνάει τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων. Διαβάστε τι ρήτρες θέλουν να βάλουν οι "ερυθρόλευκοι"

Σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Πίνο, απαιτώντας συγκεκριμένες ρήτρες στο συμβόλαιο του παίκτη, βρίσκεται από την Δευτέρα (17/9) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο βρίσκεται από την Κυριακή (16/9) στην χώρα μας με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" και να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ του συλλόγου.

Ωστόσο οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν κάποιες συγκεκριμένες ρήτρες στο συμβόλαιο, εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του αλλά και του τραυματισμού που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Αρχικά ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βάλει ρήτρα συμμετοχών προκειμένου να εξασφαλιστούν από τυχόν αδυναμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας εξαιτίας του τραυματισμού στον αστράγαλο που τον ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες.

Επιπλέον και λόγο της φήμης που έχει ο Πίνο για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, ο Ολυμπιακός θέλει να υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα που βέβαια θα αφορά απρεπή ή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Κολομβιανού προς τον σύλλογο και θα επιτρέπει στους Πειραιώτες να λύσουν τη συνεργασία μαζί του χωρίς καταβολή αποζημίωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Πίνο υποβλήθηκε στον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και αναμένονται τα αποτελέσματα και η γνωμάτευση των γιατρών.

Αν οι εκπρόσωποι του συμφωνήσουν σε αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός, τότε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα περάσει από τον τελικό ιατρικό έλεγχο και θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα προκειμένου να είναι έτοιμος από τον Ιανουάριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ