ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς... Γκατούζο

Σε ρυθμούς... Γκατούζο

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην βιάζονται για τις τελευταίες και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, όμως δεν υπάρχει μέρα που να μην γραφτεί ή ακουστεί το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα, είναι ο διακαής πόθος του Έβαλντ Λίνεν και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως η περίπτωση δεν είναι εύκολη και φυσικά δεν μπορεί να τελειώσει από την μια μέρα στην άλλη. Για την ακρίβεια μπορεί να πάρει εβδομάδες, αφού όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι "ερυθρόλευκοι" δεν αγχώνονται, ούτε έχουν την πίεση του χρόνου.

Το οικονομικό είναι το πιο σημαντικό εμπόδιο για τον ερχομό του "Ρίνο" στο μεγάλο Λιμάνι, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν παρατήσει και ούτε πρόκειται να παρατήσουν έτσι εύκολα την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Άλλωστε γνωρίζουν πως μια πιθανή έλευση του Γκατούζο στο μεγάλο Λιμάνι θα φέρει μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά θα ανεβάσει και πολλά αγωνιστικά επίπεδα τον Ολυμπιακό.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του "Ρίνο", στην πρώτη διερευνητική επαφή του έκανε γνωστό πως προσφέρει 1.7 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια και δεν είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αυτό είναι το ταβάνι για τους Πειραιώτες.

Φυσικά, υπάρχει στην μέση και η Μίλαν, με την οποία ο Γκατούζο έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη και όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, ο "Ρίνο" δεν παραχωρείται χωρίς χρήματα και συγκεκριμένα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε το έργο του Ολυμπιακού γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Και μέσα σ' όλα αυτά, προσθέστε και το ενδιαφέρον δύο ρώσικων ομάδων για τον 32χρονο διεθνή Ιταλό. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ζενίτ προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τον Γκατούζο, ενώ μπαίνει στην μέση και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σ' ότι αφορά τώρα στις προθέσεις του παίκτη, ο "Ρίνο" δηλώνει συνεχώς πως θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, εκφράζει τον θαυμασμό του για τον κόσμο της Πειραϊκής ομάδας, ανυπομονεί να έρθει στην χώρα μας και να αποθεωθεί στο αεροδρόμιο, όμως ξεκαθαρίζει πως πρώτα πρέπει να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι.

Μέχρι στιγμής η διαφορά με τον Ιταλό είναι αρκετά μεγάλη, όμως επαναλαμβάνουμε πως ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά και δεν αποκλείεται να δούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με νέα παρέμβαση να πυροδοτεί άλλη μια μεταγραφική βόμβα, "αναγκάζοντας" τους φίλους της ομάδας να πάνε και πάλι αεροδρόμιο.

Χρειάζεται πάντως αρκετή υπομονή καθώς αυτή την στιγμή υπάρχει μια στασιμότητα και κανείς δεν βιάζεται στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ