THE SPORTS ECONOMIST

Σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Κρέσπο

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας του Χοσέ Κρέσπο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Ισπανό στόπερ να ετοιμάζεται για υπογραφές σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Κύπρου.

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού - παρότι πρόσφατα ρεπορτάζ έφερναν τον ΑΠΟΕΛ να έχει σχετικό προβάδισμα – βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Χοσέ Κρέσπο, όντας τη δεδομένη στιγμή σε φάση αποσαφήνισης των σχετικών λεπτομερειών για επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Οι πρωταθλητές Κύπρου προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού στόπερ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ηγέτη που αναζητούν εν όψει της συμμετοχής τους στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League.

Και κάπως έτσι – αν και εφόσον ολοκληρωθούν με υπογραφές οι διαπραγματεύσεις – φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο εξαετής κύκλος του Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να προστίθεται στους Πασχαλάκη και Βαρέλα από τα μέλη της «παλιάς» φρουράς που είχαν ενεργό ρόλο στην χρονιά του νταμπλ, οι οποίοι αποχωρούν αυτό το καλοκαίρι.

Ο κάπτεν Βιεϊρίνια ανανέωσε όπως αναμένονταν για έναν χρόνο ακόμη, μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με τον τελευταίο αυτής της πεντάδας, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ