ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει τον Κρέσπο

Ο Χοσέ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Χοσέ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ θέτουν δημοσιεύματα τον Κρέσπο. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και ο προγραμματισμός για το κέντρο της άμυνας του.

Δημοσιεύματα στην Κύπρο από το Goal.com.cy αναφέρουν ότι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι στη λίστα του ΑΠΟΕΛ, παραδέχονται ωστόσο ότι η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη για την κυπριακή ομάδα, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το "ταβάνι" των χρημάτων που μπορεί να προσφέρει στον Ισπανό ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να πείσει τον έμπειρο αμυντικό να μετακομίσει στην Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει με τον Κρέσπο για νέο συμβόλαιο, ωστόσο δεν είναι δεδομένη η παραμονή του στην Τούμπα. Γεγονός που αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να κάνουν προγραμματισμό και με το ενδεχόμενο ότι ο Ισπανός θα αποχωρίσει και αυτός, όπως ο Φερνάντο Βαρέλα, από το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν στόπερ ακόμη, εκτός του Ιβάν Νέσμπεργκ που θεωρείται κλεισμένος, αν θα παραμείνει ο Κρέσπο, ενώ θα κάνει άλλες δυο κινήσεις αν τελικά αποχωρήσει ο Ισπανός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ