ΑΕΚ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Κρέσπο, Αραούχο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη φάση διάθεσης των εισιτηρίων της ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου στις 12 Μαΐου με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκίνησε την Κυριακή (6/5). Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος, με χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ και το μυαλό του κόσμου είναι στο πως θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου στις 12 Μαίου. Μάλιστα υπήρχαν κάποιοι που πήγαν ακόμα και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Όμως η πρώτη φάση διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (6/5) αλλά αφορά αποκλειστικά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και μόνο «ηλεκτρονικά». Αυτή η πρώτη φάση θα κρατήσει μέχρι αύριο(7/5) το βράδυ. Και την Τρίτη (8/5) τα εισιτήρια θα πάνε στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και η διάθεση θα είναι ελεύθερη για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-18. Στην πρώτη φάση που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η πώληση θα γίνεται μέσω ίντερνετ και θα αφορά αποκλειστικά τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας 2017-18. Από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται τα διαρκείας των θυρών 35, 1 και 15 καθώς και τα διαρκείας που δόθηκαν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο σύστημα πωλήσεως της ΕΠΟ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.ticketmaster.gr/gnfc-home και αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα μπορούν να αγοράσουν από 1 (ένα) εισιτήριο για τον τελικό. Η αγορά απαιτεί την εισαγωγή του αριθμού που αναγράφεται στο διαρκείας τους (barcode χωρίς την παύλα και τον τελευταίο αριθμό μετά από αυτήν).

Όταν ολοκληρωθεί η αγορά, θα λαμβάνουν το εισιτήριό τους στο email τους (το οποίο θα έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους) σε μορφή PDF, το οποίο θα το εκτυπώνουν σε σελίδα Α4 δίνοντας προσοχή στην καλή εκτύπωση του barcode στο οποίο θα γίνει ο έλεγχος κατά την πρόσβασή τους στο Στάδιο ΟΑΚΑ. Επίσης, όλοι οι φίλαθλοι, που θα έχουν αγοράσει ηλεκτρονικό εισιτήριο (εκτυπωμένο σε σελίδα Α4), θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν και το εισιτήριο διαρκείας τους προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος.

Η αγορά μέσω ίντερνετ αφορά τις θύρες 32, 33, 3 και 5Α.

Στην δεύτερη φάση, από την Τρίτη το πρωί, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 3 εισιτήρια ο καθένας, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ των αγοραστών των εισιτηρίων. Το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 17:00 για όσες μέρες χρειαστεί για να εξαντληθούν τα εισιτήρια, οπότε και θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1, 35 : 10 ευρώ

Θύρες 2, 3, 4, 33, 34: 15 ευρώ

Θύρες 32, 5: 25 ευρώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ