ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα οι διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για δανεισμό του Μαρκάο, σύμφωνα με τους Τούρκους

Galatasaray's Marcao applauds fans at the end of the Champions League group A soccer match between Club Brugge and Galatasaray at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Μαρκάο με τη φανέλα της Γαλατασαράι @ 2019 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Σεβίλλης, Μαρκάο με εξάμηνο δανεισμό και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό κλίμα. Ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στη Γαλατασαράι.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει αρκετά την προσοχή του προς την τουρκική αγορά, αλλά και σε παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και ο Φατίχ Τερίμ στο παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι ο Μαρκάο, όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα ahaber.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 στη Σεβίλλη, η οποία τον έκανε δικό της έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο στην Ανδαλουσία ταλαιπωρήθηκε αρκετά τραυματισμούς, ενώ φέτος έχει μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα κι αυτή διήρκησε τρία λεπτά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη οι οποίες είναι σε καλό κλίμα, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Μαρκάο έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχτι και το 2027.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ