Σε ευρωπαϊκούς αγώνες Κάκος και Σιδηρόπουλος

INTIME SPORTS
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως οι Τάσος Κάκος και Τάσος Σιδηρόπουλος θα σφυρίξουν αγώνες του Europa League την προσεχή Πέμπτη (19/9). Δείτε σε ποιους αγώνες ορίστηκαν.
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως οι Τάσος Κάκος και Τάσος Σιδηρόπουλος θα σφυρίξουν αγώνες του Europa League την προσεχή Πέμπτη (19/9).
Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει τον αγώνα Τουν-Ραπίντ Βιέννης στις 19/9/2013 και βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Τάτσης-Μιχάλης Καρσιώτης, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Θανάσης Γιάχος-Μιχάλης Κουκουλάκης και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Αλεξέας.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου-Γκενκ στις 19/9/2013. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης-Δημήτρης Γκάγκας, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Ηλίας Σπάθας-Σταύρος Τριτσώνης και 4ος ο Χρήστος Ακρίβος.