Σε απολογία Ολυμπιακός και Πανιώνιος

Δυο ΠΑΕ, ο Καρντόζο αλλά και οι τρεις αρχηγοί της Βέροιας κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή για γεγονότα που συνέβησαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 18/09/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός :Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός -ΠΑΕ ΟΦΗ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Πανιώνιος:Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. και 13 παρ. 7, 8, 9 και 11 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Α.Ο.Κ,HORACIO CARDOZO(Ποδοσφαιριστή):διότι :«Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»
Δ) ΠΑΕ Βέροια, Α.Βεργώνη (ποδ/στή), Ν.Καλτσα (ποδ/στή), Β.Ostojic(ποδ/στή):διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προκειμένου να εξετασθείτε ως μάρτυρες για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω Πειθαρχική Δίωξη».
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημαNovasports Super LeagueΚ17, 1ηαγωνιστική
Α) Λεβαδειακός (Κ17), Κ.Σβέρκο (ποδοσφαιριστή):διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΣΒΕΡΚΟΣ Κ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7ηκίτρινη) με την ομάδα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ βάσει της υπ΄ αριθμ. 166/17-4-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» στον αγώνα των ομάδων Ατρόμητος Αθ.-Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7, 9 παρ. 2, 10 και 26 παρ.2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.