STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σε απολογία εννέα ΠΑΕ

Σε απολογία εννέα ΠΑΕ
Επεισόδια στη Λάρισα

Εννέα ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία για όσα συνέβησαν στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ανάμεσα τους είναι και η Λάρισα με τον ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα στο "Αλκαζάρ". Πιο αναλυτικά οι ΠΑΕ που κλήθηκαν σε απολογία είναι:

α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ιωνικός - ΠΑΕ Ατρόμητος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

β) ΠΑΕ Ιωνικός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ιωνικός - ΠΑΕ Ατρόμητος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα - ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα - ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

ε) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριά. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

στ) ΠΑΕ Άρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ Άρης. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός - ΠΑΕ Εργοτέλης. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

η) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Φανάρα στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 77, 78, του Κ.Α.Π.

θ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Κουλούρη στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα - ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 92, του Κ.Α.Π.

















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ