ΑΡΗΣ

Σε αναμονή Ρουίζ και ενίσχυσης

Σε αναμονή Ρουίζ και ενίσχυσης
Κούπερ-Άρης INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της εβδομάδας για τον Άρη μπορεί να περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, απόντος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ωστόσο μέχρι το τέλος της αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κάρλος Ρουίζ και την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη με αφορμή το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του μετέβη στην Ισπανία από όπου αναμένεται να επιστρέψει και πάλι το βράδυ ώστε από αύριο κιόλας να πιάσει και πάλι δουλειά με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του.

Το μυαλό όλων στην οικογένεια του Άρη ωστόσο είναι ήδη κολλημένο στο πρώτο ραντεβού με την Αούστρια Βιέννης στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League της επόμενης Τρίτης (17/08) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο τις βάσεις της πρόκρισης στους ομίλους του θεσμού εννιά μέρες πριν από τον επαναληπτικό.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κούπερ που όμως θέλει να γνωρίζει και το αν θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι στα πλάνα του τον Ρουίζ μιας και η μπλε κάρτα του διεθνή από την Γουατεμάλα επιθετικού δεν έχει φθάσει ακόμη στα γραφεία της ΠΑΕ στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα που συνεχίζει να την έχει στην κατοχή της.

Την Ολίμπια της Παραγουάης από την οποία στην περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Πουέμπλα του Μεξικό και αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Άρης με ελεύθερη μεταγραφή.

Από εκεί και ανοιχτό παραμένει πάντα το ενδεχόμενο ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ αλλά και του επιθετικού σε μία θέση όπου η ανάγκη θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη σε περίπτωση που το πρόβλημα με τον Ρουίζ δεν ξεπεραστεί και εκτός των άλλων αποτελέσει και παρελθόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ