ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε αδιέξοδο ο Αγροτικός

Σε αδιέξοδο ο Αγροτικός
ριαβογλου

Μέσα σε κλίμα φόρτισης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Άτυπη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Αγροτικού Αστέρα

Την εισαγωγή έκανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Ριαβόγλου, που επέμεινε για άλλη μια φορά στην παραίτησή της παρούσας διοίκησης, περί τα τέλη Μαΐου. Απογοητευμένος από τη μη συμπαράσταση στην ομάδα, από την μη ολοκλήρωση το γηπέδου και από την έλλειψη φιλάθλων και χορηγών, είναι προς την αναζήτηση λύσης για το οικονομικό αδιέξοδο.
Ανάμεσα σε όλα δήλωσε: " Πρώτο μέλημά μας είναι να βρεθεί μία ομάδα 25-30 επιφανών Ευοσμιωτών , που θα μπορούν να βάλουν κάποια ελάχιστα χρήματα και να αγωνιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεύτερη λύση είναι να βρεθεί ο ένας, με τη μεγάλη οικονομική ευχέρεια που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Αλλιώς, αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω, εγώ δεν βρίσκω άλλη λύση, και για να μην καταστραφούν άνθρωποι, θα πρέπει να πάρουμε από καρδιάς αποφάσεις.

Αυτά τα παλικάρια που παίζουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο είναι ήρωες, όντας 4 μήνες απλήρωτοι, και ακόμα μαθηματικά διεκδικούν την είσοδο στα πλέι όφ. Αν μέχρι τα τέλη Ιουνίου δεν βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι, δυστυχώς όπως το 1999 δημιουργήσαμε στην εφορία την ΠΑΕ, με το ίδιο τρόπο θα την κλείσουμε και θα παραδώσουμε την ομάδα στον Ερασιτέχνη, ακολουθώντας το δρόμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

".

Όσοι ήταν παρόντες στην αίθουσα, στο άκουσμα των τελευταίων λόγων του προέδρου εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, αλλά και την κατανόηση της κατάστασης. Κάποιοι πρότειναν να περιμένει η διοίκηση το πρόγραμμα "Καλλικράτης", που αφορά τη συνένωση περισσοτέρων δήμων, άρα και την καλύτερη οικονομική ενίσχυση, όμως κάτι τέτοιο είναι αμφίβολο ακόμη.

Ο Δήμαρχος Ευόσμου, κ. Χατζηβρέττας, τόνισε: " Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση για ό,τι προσέφερε τόσα χρόνια. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε παραπάνω οικονομικά, όμως στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι περικοπές έρχονται από παντού".

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 03/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας.










TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ