ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχολή του Παναθηναϊκού στην Παλαιστίνη

Σχολή του Παναθηναϊκού στην Παλαιστίνη

Στην Παλαιστίνη επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" έκλεισε συμφωνία με την ακαδημία Σιντ Καβάσμι στην Χεβρώνα!

Την στιγμή που στον Παναθηναϊκό αναμένουν την αλλαγή του αθλητικού νόμου προκειμένου να σημειωθεί πρόοδος στα διοικητικά με τους υποψήφιους Σαουδάραβες επενδυτές, οι "πράσινοι" πραγματοποιούν το δικό τους άνοιγμα στη Μέση Ανατολή.

Έτσι μετά τις σχολές ποδοσφαίρου σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία η ελληνική ομάδα αποφάσισε να απλώσει τα πλοκάμια της και στην Παλαιστίνη.

Την προηγούμενη εβδομάδα σφραγίστηκε μάλιστα η συμφωνία για την έναρξη των δραστηριοτήτων με μία λιτή εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας, Σιντ Καβάσμι, έδωσε τα χέρια με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στην περιοχή, Σουλεϊμάν Αμπού.

Ο Παλαιστίνιος παράγοντας εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα συνεργασία εξάροντας τους "πράσινους" για το γεγονός πως υποστηρίζουν το ποδόσφαιρο της πολύπαθης περιοχής παρά τις δεδομένες δυσκολίες.

Από την πλευρά του, ο Σουλεϊμάν Αμπού μετέφερε την υποστήριξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην τοπική ομάδα. Επίσης εξέφρασε την πίστη πως πολύ σύντομα, Παλαιστίνιος ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκό βάσει συμφωνίας θα παρέχει υλικό προπόνησης στην τοπική ομάδα, θα επιμορφώσει τους προπονητές της ακαδημίας και δύο φορές τον χρόνο, κάθε Αύγουστο και Απρίλιο στα κεντρικά τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου, θα φιλοξενεί τμήματα της στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ