ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χείμαρρος ο Ιβάν Σαββίδης, ζήτησε να γίνει πάλι το ματς με τον Ολυμπιακό αλλιώς δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς. Απαίτησε ξένους διαιτητές, πρόεδρο της ΕΠΟ από τη Θεσσαλονίκη και τα έβαλε με την Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του ΟΤΕ και στον Πάρη Τσελεπίδη ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε ένα χειμαρρώδη μονόλογο:

"Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπρος και όλα αυτά προκαλούν όσα απαράδεκτα είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι παρών εδώ το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπει ένα τέλος. Δεν μπορεί τέτοιοι διαιτητές να παίζουν.

Εγώ απαιτώ να απομακρυνθούν όλοι οι διαιτητές. Να παραιτηθεί τώρα ο Γκιρτζίκης. Να μεταφέρω τα χαιρετίσματα μου στον Μαρινάκη που είναι στο Λονδίνο. Πρέπει να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση ή να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Αυτό το ματς πρέπει να γίνει ξανά με ξένους διαιτητές. Εμείς δεν θα κατέβουμε στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι. Λέω σε όλους τους διαιτητές να μην παίζουν με τη φωτιά. Οι ενέργειές του προκαλούν ποινικά αδικήματα στον αγωνιστικό χώρο. Και οικονομικές ζημιές. Δεν ξέρω τι οικονομική ζημιά έχουν κάνει οι οπαδοί που προκλήθηκαν από τον διαιτητή. Τι κάνει η πολιτεία; Πώς είναι δυνατόν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, ο διαιτητής να κάνει ό,τι γουστάρει; Αυτοί οι διαιτητές δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάολο.

Έβλεπα όλα αυτά και για πρώτη φορά άρχισαν να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μας ακούσει η Αθήνα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Δεν πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο μόνο η Αθήνα. Δεν γίνεται τα αποφάγια της Αθήνας να τα δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους.

Άμεσα πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές. Και αν η ΕΠΟ δεν έχει λεφτά, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει όλα τα έξοδα για να έρθουν να σφυρίζουν. Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογώ τους φιλάθλους αλλά είμαστε άνδρες. Κάτι πρέπει να μας θίγει. Η πολιτεία πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών η οποία εσκεμμένα πυροδοτεί τη βία.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα και να μείνε μόνος, θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες για τη διάλυση αυτών των φαινομένων. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει μόνο να είναι άνθρωπος από τη Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που η διάθεσή τους έχει χαλάσει. Η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα."

photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Τα "άκουσε" ο Σαββίδης

Το φτύσιμο του Μακ στον Μήτσιο

Η ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο

Το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέταξαν ποτήρι με νερό στον Μάρκο Σίλβα!

Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Καμπιάσο

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ