ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Champions League για να έχετε θέση στον ΠΑΟΚ"

Σαββίδης: "Champions League για να έχετε θέση στον ΠΑΟΚ"

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα και τα στελέχη του ΠΑΟΚ.

"Μας τα έχωσε χοντρά". Αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησαν όσοι άκουγαν επί τρεις ώρες τον Ιβάν Σαββίδη να τους μιλά σε πολύ αυστηρό τόνο για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο.

Αρχικά μίλησε σε όλη το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ορισμένα ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη και στη συνέχεια έμειναν μόνο οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι Βρύζας-Τστσιακόφ.

Αν και ήταν ξεκάθαρη η διάθεση των πάντων να μην αποκαλύψουν το περιεχόμενο της συζήτησης (αυτό συμφώνησαν με τον Σαββίδη), είναι ξεκάθαρο πώς το βασικό μήνυμα του μεγαλομετόχου συνοψίζεται στη φράση του: " Αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, ποιο λόγο έχετε να είστε εδώ;".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ξεκάθαρα έδειξε ότι πιστεύει πώς πολλοί δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν στο νέο ΠΑΟΚ που φιλοδοξεί να δημιουργήσει. "Όσοι είναι μαζί μου πληρώνονται καλά και περνάνε καλά, αν κάνουν τη δουλειά. Αν όμως δεν είναι αυτοί που πρέπει τότε θα υποστούν τις συνέπειες' πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το παράπονο για την ανταπόκριση που δεν έχει από τους παίκτες στο γεγονός πώς ο ίδιος φροντίζει να τους έχει από τους πλέον καλοπληρωμένους εργαζόμενους στην Ελλαδα (και σε ποσά και σε χρονική συνέπεια), σε εποχή κρίσης και εκείνοι δεν έχουν προσφέρει ούτε μία χαρά στον ίδιο και τους οπαδούς. Ειπώθηκαν πράγματα για την καθημερινή λειτουργία της ομάδας, “αλήθειες που πόνεσαν", όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από ορισμένους.

Το ζητούμενο είναι αν μπορούν να αφυπνίσουν αγωνιστικά την ομάδα και αυτό θα φανεί την Κυριακή από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ