ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης: "0-1 αντί για 0-5"

Σάββας Θεοδωρίδης: "0-1 αντί για 0-5"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη ως την καλύτερη της χρονιάς, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Ενθουσιασμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, υπογραμμίζοντας στην κάμερα της "Nova" πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα και 0-5!

Ο εκ των αντιπροέδρων της Πειραϊκής ομάδας, αναφέρθηκε στο έργο του Μίτσελ παρά το γεγονός πως είναι λίγες μέρες στην ομάδα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο μέλλον.

"Σήμερα έπαιξαν οι δύο πρωτοπόροι, σ' ένα δύσκολο γήπεδο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού και νομίζω πως το σκορ μας αδικεί. Το 5-0 θα αντικατόπτριζε πιο πολύ την πραγματικότητα.

Είδατε πως ο προπονητής παρά το γεγονός πως είναι λίγες μέρες στην ομάδα, κατάφερε να περάσει την προσωπικότητά του και σύντομα θα δείτε έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος επίσης έβαλε νέα παιδιά, όπως είδατε σήμερα. Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε ακόμα καλύτερα. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς στην Ισπανία", δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ