ΠΑΟΚ

Σάστρε: "Στις δύσκολες στιγμές, η Τούμπα μάς βοηθάει να γυρίσουμε την κατάσταση"

Σάστρε: "Στις δύσκολες στιγμές, η Τούμπα μάς βοηθάει να γυρίσουμε την κατάσταση"
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ζοάν Σάστρε, ο παίκτης που έβαλε το χρυσό γκολ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, εξήγησε πόσο διαφορετικά νιώθουν αυτός κι οι συμπαίκτες του όταν παίζουν στην Τούμπα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε δύο γκολ και κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πριν να έρθει ο Ζοάν Σάστρε και να υπογράψει την ανατροπή των γηπεδούχων στο φινάλε. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη σημασία της ανατροπής επί της ΑΕΚ και στα συναισθήματα που δημιουργούνται για όλους όταν παίζουν στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πολυτιμότερος είναι αυτός ή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έβαλε δύο γκολ: "Νομίζω πως δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πολυτιμότερος. Το σημαντικό είναι πως είμαστε μια ενωμένη ομάδα, παλέψαμε. Τον πολυτιμότερο τον αποφασίζει ο κόσμος".

Για το αν το σημερινό παιχνίδι δείχνει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ: "Στις δύσκολες στιγμές, η ατμόσφαιρα της Τούμπας πάντα μας βοηθάει να γυρίσουμε την κατάσταση. Το έδειξε το γήπεδο κι απόψε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δώσαμε στον κόσμο αυτή τη νίκη, που μας βοήθησε για να είμαστε σε ένα σημείο να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τίτλο του πρωταθλητή".

Για τις οδηγίες που του έδωσε ο Λουτσέσκου στο ημίχρονο: "Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Ξέρει τέλεια κάθε παίκτη που έχει, τι μπορεί να δώσει ο καθένας. Όποτε είμαι στο γήπεδο, προσπαθώ πάντα να τα δώσω όλα για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους μας. Αυτό έκανα κι απόψε. Αγαπώ αυτή την ομάδα και λατρεύω να παίζω εδώ".

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που προηγήθηκαν σε Φάληρο και Λαμία: "Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα, εκτός έδρας. Τα παιχνίδια στα playoffs είναι δύσκολα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλό πλάνο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα γυρίσαμε στο γήπεδό μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ