SERIE A

Σασουόλο - Γιουβέντους: Το αυτογκόλ της χρονιάς στο φινάλε από την ασυνεννοησία του Γκάτι με τον Σέσνι

Σασουόλο - Γιουβέντους: Το αυτογκόλ της χρονιάς στο φινάλε από την ασυνεννοησία του Γκάτι με τον Σέσνι
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η νίκη της Σασουόλο επί τη Γιουβέντους στο Mapei Stadium είχε κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε, με τον Φεντερίκο Γκάτι να πετυχαίνει ένα αδιανόητο αυτογκόλ λόγω της ασυνεννοησίας του με τον κίπερ της ομάδας, Βόιτσιεχ Σέσνι.

Η Γιουβέντους ήταν αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Serie A (3 νίκες - 1 ισοπαλία) όμως η πρώτη αποτυχία ήταν οδυνηρή, αφού κατέρρευσε με 4-2 στην Ρέτζιο Εμίλια πέφτοντας θύμα της Σασουόλο.

Οι νεροβέρντι προηγήθηκαν δύο φορές και οι μπιανκονέρι απάντησαν ισάριθμες όμως κάπου εκεί ήρθε η παράδοση των παικτών του Αλέγκρι, με τον Πιναμόντι να γράφει το 3-2 για τους γηπεδούχους για να γραφτεί το 4-2 με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο.

Αυτό έγινε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η Γιουβέντους "καιγόταν" για την ισοφάριση, με τον Σέσνι να είναι εκτός εστίας και να τροφοδοτεί τον Γκάτι και εκείνον να την επιστρέφει από μακριά στον Πολωνό νομίζοντας πως ήταν κάτω από τα γκολπόστ και να πετυχαίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτογκόλ που έχουν σημειωθεί ποτέ στα ιταλικά γήπεδα.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ