ΛΑΤΣΙΟ

Σάρι: "Η γυναίκα μου μετά την ήττα από την Άλκμααρ με έβαλε να κόψω τα μαλλιά μου"

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι © 2023 RAED KRISHAN / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε τη "συμφωνία" που είχε κάνει με τη σύζυγό του για τα μαλλιά του, κάτι που τον ανάγκαζε να ξυρίσει το κεφάλι του μετά την ήττα από την Άλκμααρ.

Μετά την ήττα με ανατροπή από την Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου στο Europa Conference League, η Λάτσιο ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπολόνια στη Serie A.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε στο Sky Sports Italia για το κυνήγι της τελειότητας που του δίνει κίνητρο, ενώ αποκάλυψε τη συμφωνία που έκανε με τη σύζυγό του για μαλλιά του.

"Ελπίζω να λείπει πάντα κάτι από τη Λάτσιο, γιατί ο λόγος για να είσαι προπονητής είναι να έχεις κίνητρο να αναζητάς την τελειότητα. Είναι καλύτερα αν ο στόχος είναι η ουτοπία, γιατί αυτό λειτουργεί σαν καύσιμο.

Ο Νάγκελσμαν (προπονητής Μπάγερν) είναι ευλογημένος από τον Θεό, με ελάχιστη εμπειρία βρίσκεται να οδηγεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Εγώ προέρχομαι από γήπεδα με χώμα και λάσπη. Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και το χάρηκα. Ως προπονητής είσαι το άθροισμα όλων των εμπειριών σου", είπε και συνέχισε αναφερόμενος στο κούρεμά του.

"Η γυναίκα μου εκνευριζόταν μαζί μου, με κορόιδευε, ήθελε να κόψω τα μαλλιά μου. Βλέποντας ότι ήμασταν σε μια περίοδο που συνεχίζαμε να κερδίζουμε παιχνίδια, προσπάθησα να το αναβάλω λέγοντας ότι δεν μπορούσα να κόψω τα μαλλιά μου όταν τα πηγαίναμε τόσο καλά.

Μετά την ήττα από την Άλκμααρ όταν με είδε στο σπίτι μού είπε: "Εντάξει, τώρα έχασες κόψε τα μαλλιά".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ