ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Θα πάμε στη Βραζιλία"

Σάντος: "Θα πάμε στη Βραζιλία"
INTIME SPORTS

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των διεθνών εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος. "Καλή πρόβα" χαρακτήρισε τη νίκη ο σκόρερ Κώστας Μήτρογλου.

Την αισιοδοξία πως η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να πάρει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη φιλική νίκη με 2-0 επί της Αυστρίας στο Ζάλτσμπουργκ.

" Νιώθουμε έτοιμοι για τα παιχνίδια πρόκρισης τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Για να πάρουμε τις τέσσερις νίκες που θέλουμε και να περάσουμε στο Μουντιάλ. Θα πάμε στη Βραζιλία. Απλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Αναφορικά με την εικόνα της εθνικής ο Πορτογάλος τεχνικός πρόσθεσε " αυτά που ήθελα να δω σε κάποιο βαθμό τα είδα. Είχα ζητήσει από τους παίκτες να δείξουν προσωπικότητα σε αυτό το ματς, υπήρχαν τα στοιχεία που μας διακρίνουν όπως είναι η μαχητικότητα και η καλή διάθεση. Στην επιθετική οργάνωση βγάλαμε κάποιος συνδυασμούς που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Κάναμε ορισμένους αυτοματισμούς, όμως πρέπει να περιορίσουμε τα εύκολα λάθη, το ότι χάνουμε τη μπάλα δίχως λόγο και δίνουμε αντεπιθέσεις στους αντιπάλους".

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της εθνικής, Κώστας Μήτρογλου χαρακτήρισε "καλή πρόβα τον αγώνα. Η Αυστρία είναι καλή ομάδα και το έδειξε. Είναι σημαντικό που καταφέραμε να νικήσουμε με 2-0, οι αντίπαλοι μας δεν έβαλαν γκολ, δεν έκαναν ευκαιρίες".

Όσον αφορά την προσωπική εμφάνιση του ο επιθετικός του Ολυμπιακού αρκέστηκε να πει "κάνω αυτό που ζητάει ο προπονητής. Προσπαθώ να μεταφέρω στον αγωνιστικό χώρο όσα μου ζητάει ο προπονητής μου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ