ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Σάντος: "Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία"

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Βέλγιο για το Euro 2020.
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Βέλγιο © 2021 JOSE MANUEL VIDAL / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας πως ο τελικός των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία θα είναι δύσκολος.

Η Πορτογαλία επικράτησε 3-1 της Τουρκίας και προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Πορτογάλοι θα χρειαστεί να περάσουν το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας που έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ιταλία.

Ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στον αποκλεισμό των ατζούρι και στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του: "Αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί και τέτοια γίνονται στους τελικούς. Κερδίσαμε τον πρώτο και τώρα πρέπει να κερδίσουμε και τον δεύτερο. Γι' αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε, θα είναι δύσκολο παιχνίδι".

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως η ομάδα του αντέδρασε καλά, σε ένα σημείο που η Τουρκία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ενννοώντας το πέναλτι του Γιλμάζ στο 85': "Είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Χαμηλώσαμε την ένταση λίγο, οι παίκτες δεν είναι μηχανές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το 3-0.

Τότε, το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Όμως αντιδράσαμε καλά σε ένα σημείο που τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ