ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Σάντος: "Ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, δεν ήταν χαρούμενος που τον άφησα στον πάγκο"

Portugal's Cristiano Ronaldo, right, gestures as he talks to Portugal's manager Fernando Santos during the Euro 2020 soccer championship round of 16 match between Belgium and Portugal at La Cartuja stadium, Seville, Spain, Sunday, June 27, 2021. (Lluis Gene/Pool Photo via AP)
Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος @ 2021 LLUIS GENE / POOL PHOTO VIA AP

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας και μεταξύ άλλων επένεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε στα παιχνίδια που τον άφησε στον πάγκο στο Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Μπεσίκτας και επέστρεψε σε συλλογικό επίπεδο μετά από 13 χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Sharq Al-Awsat και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Ο Σάντος θυμήθηκε την περίοδο που ήταν προπονητής στην εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και στα παιχνίδια που τον άφησε στον πάγκο, ξεκινώντας ως βασικό τον Γκονσάλο Ράμος.

"Ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που δεν ξεκίνησε σε δύο παιχνίδια, όντας στον πάγκο. Είχε μια αψεγάδιαστη συμπεριφορά προς την ομάδα, πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στην Ελβετία (σ.σ. η Πορτογαλία νίκησε 6-1)", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας.

"Αν είχαμε κερδίσει τα προημιτελικά, πιθανότατα θα επέστρεφε στο αρχικό σχήμα Ήταν απλά μια τακτική απόφαση και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Σήμερα, ο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει τακτικά, κάτι που δεν έκανε όταν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μια ακόμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ