ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: " Μόνος μου στόχος η νίκη, δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνω"

Σάντος: " Μόνος μου στόχος η νίκη, δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνω"
Ο Φερνάντο Σάντος, αριστερά, με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ PRINT SCREEN TWITTER

Η εποχή Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε και επίσημα για την Μπεσίκτας με την παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έκανε σαφείς τις προθέσεις του για πρωταθλητισμό από την πρώτη μέρα, δηλώνοντας ότι χάνει τον ύπνο του όταν χάνει.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (09/01) η παρουσίαση του Φερνάντο Σάντος ως νέου προπονητή της Μπεσίκτας, με τον Πορτογάλο να κάνει σαφές από την πρώτη μέρα τις προθέσεις του για πρωταθλητισμό στον πάγκο των "αετών".

"Μόνος μου στόχος είναι η νίκη, δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνω. Η ομάδα μου πρέπει πάντα να κερδίζει. Να παλεύει και να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να πεθάνουμε", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 69χρονος τεχνικός που επιστρέφει σε πάγκο συλλόγου μετά το 2010 και τον ΠΑΟΚ.

Έκτοτε προπόνησε τις εθνικές Ελλάδας, Πορτογαλίας και Πολωνίας, κατακτώντας ένα Euro το 2016 και ένα Nations League το 2019 με τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Στη διάρκεια της παρουσίασής του ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, έδωσε στον Σάντος μια φανέλα της τουρκικής ομάδας με το νούμερο 4 στην πλάτη, αριθμό που φορούσε ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ