EURO

Σάντος: "Ισοπαλία... αυτοπεποίθησης"

Σάντος: "Ισοπαλία... αυτοπεποίθησης"
Πρώτο επίσημο εκτός έδρας ματς για τον Φερνάντο Σάντος INTIME SPORTS

Την πίστη του ότι το ισόπαλο 0-0 στο Ζάγκρεμπ σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα, σχολιάζοντας πως αν την είχαν και με την Γεωργία θα την είχαν κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος:

" Θέλαμε 2/2 νίκες στο ξεκίνημα των προκριματικών. Βέβαια ενώ η ισοπαλία με την Γεωργία δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, ο ένας βαθμός εδώ ήταν θετικό. Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη, αλλά αυτή η εμφάνιση σήμερα μας δίνει την αυτοπεποίθηση που θέλουμε για τη συνέχεια.

Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δυνατός ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο α' ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς φάσεις. Η μία ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη.

Στην επανάληψη το ματς έγινε πιο ανοικτό. Είχαμε ατυχίες με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε στην κατοχή μας την μπάλα για αρκετή ώρα όπως κάναμε στο α' ημίχρονο.

Ωστόσο προς το τέλος του αγώνα αν είχαμε ηρεμία, θα μπορούσαμε να βγαίναμε καλύτερα στις αντεπιθέσεις για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη".

Τοροσίδης: "Θέλουμε χρόνο"

" Οι Κροάτες είναι μια καλή ομάδα που μετά τη νίκη στη Λετονία ήθελαν το 2/2 για να μας αφήσουν πίσω. Εμείς όμως ήμασταν καλά στημένοι τακτικά, τρέξαμε, κλείσαμε τους χώρους και πήραμε δίκαια την ισοπαλία.

Η ομάδα θέλει χρόνο και δουλειά για να βγει στο γήπεδο αυτό που θέλει ο προπονητής. Ο κύριος Σάντος μας ζητάει να έχουμε εμείς το πάνω χέρι στον αγώνα, σε αντίθεση με το πως είχαμε μάθει με τον Ότο Ρεχάγκελ. Αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη.

Η θέση που έπαιξα σήμερα δεν ήταν πάλι η φυσική μου θέση. Βέβαια σε σχέση με τον προηγούμενο κόουτς, αγωνίστηκα από την πλευρά που είναι το καλό μου πόδι. Από εκεί και πέρα θα παίζω όπου μου λέει κάθε φορά ο προπονητής.

Όσον αφορά την φάση της κίτρινης κάρτας ο αμυντικός με βρήκε καθαρά, αλλιώς δεν θα έπεφτα. Θεωρώ άδικη την απόφαση του διαιτητή να μου δώσει κίτρινη".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ