ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Η καρδιά υπερίσχυσε του μυαλού"

Σάντος: "Η καρδιά υπερίσχυσε του μυαλού"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από τους δύο χαμένους βαθμούς στην Λετονία εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, εξηγώντας τους λόγους που δεν ήρθε η νίκη. Τι είπε για Τζιόλη και για το ματς με την Κροατία.

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι διεθνείς μας με την ισοπαλία στην Λετονία και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όμως δεν έριξε ευθύνες στους παίκτες του. Αντίθετα, τους μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνική μας ομάδας, μίλησε και για το 1-1 που θα μπορούσε να ήταν και 2-1, αν το μυαλό κέρδιζε την καρδιά και το πάθος.

"Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη, αλλά μπορούμε να πούμε πως αποφύγαμε τα χειρότερα. Αυτή η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί μεγάλης σημασίας, αφού αν κερδίσουμε την Κροατία, την τελευταία αγωνιστική θα παίζουμε για δύο αποτελέσματα.

Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη στρατηγική. Να είμαστε σταθεροί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Κάποιοι παίκτες όμως όπως ο Τζιόλης που έχει 1-2 προπονήσεις, δεν είχαν ρυθμό και θεωρώ πως παρόλο που δεν μπήκαμε άσχημα, δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά όλα έγιναν πολύπλοκα. Οι Λετονοί έκλεισαν τους χώρους και έψαχναν με αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε την κατοχή όχι όμως και τον έλεγχο και γι' αυτό ήταν παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Θεώρησα πως ο Τζιόλης μπορούσε να αγωνιστεί για να κερδίσουμε την μεσαία γραμμή να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη και να βάλουμε γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πω τίποτα στους ποδοσφαιριστές μου γιατί τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Η καρδιά υπερίσχυσε του μυαλού γιατί μετά το 1-1 θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ, όμως το πάθος μας στέρησε το καθαρό μυαλό.

Πλέον θέλουμε ηρεμία. Όλα κρίνονται από τα δικά μας πόδια. Με την Κροατία είναι το πιο αποφασιστικό παιχνίδι και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ