ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Σάντος: "Δεν με απασχολεί το μέλλον, είμαι συγκεντρωμένος στον αυριανό τελικό"

Ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου
Ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί το μέλλον αυτή τη στιγμή, αλλά ο σημαντικός αγώνας με την Τουρκία για τα playoffs του Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκία για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας για τα playoffs του Μουντιάλ, τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν τον απασχολεί το μέλλον του αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος πολύπειρος τεχνικός έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ, ενόψει της νέας χρονιάς.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του ανταποκρίνεται θετικά σε κρίσιμα παιχνίδια και ότι έχουν αρκετή εμπειρία να διαχειριστούν αυτά τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος: Για το μέλλον του: εν με απασχολεί το μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στον αυριανό τελικό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε εδώ με δική μας ευθύνη, την αναλάβαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σερβία. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, θέλουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό, όλα τα άλλα πρέπει να περάσουν στην άκρη".

Για το αν το παιχνίδι με τη Σερβία τον ωθήσει σε αλλαγές: "Όχι. Δεν είχαμε παίξει καλά. Ξέρω ότι ξεκινάει από τον προπονητή (σ.σ. το πρόβλημα), δεν παίξαμε καλά και δεν πετύχαμε γκολ. Δεν μπορέσαμε. Παλέψαμε πολύ στο Euro-2016 και στο Nations League, αύριο θέλουμε να φέρουμε ξανά χαρά στους Πορτογάλους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ