ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Αφιερωμένη στον Τζιόλη"

Σάντος: "Αφιερωμένη στον Τζιόλη"

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στον Αλέξανδρο Τζιόλη, ενώ...ηρέμησε όταν χρησιμοποίησε τον Γιάννη Φετφατζίδη

Εκτός από την νίκη και την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Ισραήλ, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε δύο παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Αλέξανδρο Τζιόλη, τονίζοντας πως, η ομάδα τον περιμένει γρήγορα κοντά της, ενώ όταν ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Γιάννη Φετφατζίδη είπε χαρακτηριστικά: " Κοιμήθηκα ήρεμος".

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε: " Στα πρώτα 5-10 λεπτά δεν μπήκαμε τόσο καλά, κάναμε κάποια λάθη στην κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μετά αρχίσαμε να ανεβάζουμε την απόδοσή μας, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ και το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ καλά. Δίκαια ήμασταν μπροστά στο σκορ" και συνέχισε:

" Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκαν οι Ισραηλινοί, εμείς κάναμε κάποια λάθη οπισθοχωρούσαμε, το Ισραήλ έτσι κι αλλιώς έχε 3-4 γρήγορους παίκτες που μας δημιουργούσαν προβλήματα. Δεχθήκαμε εάν τέρμα από μια αδράνεια μας, αλλά μετά είδαμε το μέταλλο της Εθνικής.

Τα πήγαμε αρκετά καλά σημειώσαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και αυτό μας βοήθησε στην συνέχεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και τρίτο γκολ με τον Βύντρα και τον Φετφατζίδη δεν το καταφέραμε και το ξέραμε ότι όσο το ματς πήγαινε στο τέλος, οι ισραηλινοί ανέβαιναν. Ως το τέλος καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη η οποία ήταν δίκαιη
".

Σε ερώτηση Ισραηλινού δημοσιογράφου, αν η νίκη αυτή απέκλεισε τις πιθανότητες του Ισραήλ να διεκδικήσει την μία από τις δύο θέσεις του ομίλου ο κ. Σάντος ανέφερε:

" Από την στιγμή που μένουν και άλλα παιχνίδια δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία ομάδα από τις πιθανότητες που έχει. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για το αν περίμενε τα αμυντικά λάθη του Ισραήλ και το γεγονός πως ο Σαλπιγγίδης έκανε ότι ήθελε, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός είπε:

" Δεν βρεθήκαμε προ εκπλήξεως είχαμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι είναι το αδύνατο σημείο του. Είχαμε κάνει κάποια πράγματα στην προπόνηση και ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό".

Για τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη απάντησε: " Θα κάνει εξετάσεις. Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρήξιμο από πάτημα αντιπάλου και πιστεύουμε πως δεν έχει κάτι περισσότερο, όπως ο Τζιόλης,

Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Τζιόλη, ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, αυτή η νίκη είναι γι αυτόν και ελπίζουμε αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η ομάδα τον περιμένε
ι".

Για το ποια πράγματα θα προσπαθήσει να διορθώσει στην συνέχεια επεσήμανε: " Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε ακόμα. Υπάρχουν πολύ νέοι παίκτες, θα χρειαστεί να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και μέσα από τα φιλικά θα ωριμάσουμε ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει οι νέοι να ενσωματωθούν στην ομάδα είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς".

Για το αν οφείλεται η οπισθοχώρηση των παικτών στο τέλος του αγώνα στην πίεση ή στην κούραση ο κ. Σάντος είπε: " Νομίζω είναι μια μίξη των δύο πραγμάτων Ακόμα και ο Φετφατζίδης που είναι επιθετικογενής αγωνιζόταν πολύ πίσω, παρότι φώναζα να ανέβουν πιο ψηλά. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι και τα δύο μαζί".

Τέλος, σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση του Γιάννη Φετφατζίδη στον αγώνα ανέφερε: " Κοιμήθηκα ήρεμος. Αυτός που έχει ταλέντο το έχει και ακόμη περισσότερο έχει χαρακτήρα. Το είπα και στον ίδιο θα πρέπει το κεφάλι και τα πόδια να είναι χαμηλά, να συνεχίσει με ταπεινότητα γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο παίκτης. Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη σε αυτόν και στους άλλους παίκτες που θα κληθούν στην Εθνική, Το μέλλον την Εθνικής πρέπει να στηρίζεται σε αυτά τα παιδιά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ