ΜΠΑΓΕΡΝ

Σανέ: "Δεν ήμουν χαρούμενος με την πρώτη μου σεζόν στη Μπάγερν"

Ο Λερόι Σανέ με τη φανέλα της Μπάγερν
Ο Λερόι Σανέ με τη φανέλα της Μπάγερν © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Λιρόι Σανέ σε συνέντευξή του στη Bild, δήλωσε ότι στην πρώτη του σεζόν με τους Βαυαρούς δεν απέδωσε αυτά που μπορεί, δίχως να μπορέσει να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά.

Ο Λιρόι Σανέ μίλησε στη Bild όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στην Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη του σεζόν στους Βαυαρούς.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν επικριτικός με τον εαυτό του, καθώς δήλωσε ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αν και δεν μπορεί να κατονομάσει τους λόγους που συνέβη αυτό, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι το ίδιο συνέβη και στην πρώτη του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

"Γενικότερα, δεν ήμουν χαρούμενος με τον εαυτό μου, μετά την πρώτη σεζόν. Ήξερα ότι μπορεί να δείξω περισσότερα. Αλλά πραγματικά δεν άλλαξα πολλά ούτε μπορώ να παραθέσω δύο ή τρεις αιτίες γι' αυτό ξεχωριστά.

Στη Σίτι επίσης, οι πρώτοι μήνες δεν ήταν οι καλύτεροί μου. Στη Μπάγερν ήρθε επίσης από έναν μεγάλο και πολύ σοβαρό τραυματισμό".

Για τη μεταγραφή του στους Βαυαρούς ανέφερε: "Πάντα ένιωθα την εμπιστοσύνη του συλλόγου από όλες τις πλευρές. Όλη η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο Ούλι Χένες επικοινώνησε μαζί μου και μου έδειξε απόλυτη υποστήριξη. Πολύ μεγάλη ενθάρρυνση και υποστήριξη δεν υπάρχει σε κάθε ομάδα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ