ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμπντόρια - ΣΠΑΛ 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Γενοβέζους

Fulham's Ryan Sessegnon and Sampdoria's Gregoire Defrel battle for the ball during the pre-season friendly soccer match at the Recreation Ground, Aldershot, England, Wednesday Aug. 1, 2018. (Daniel Hambury/PA via AP)
Ντεφρέλ DANIEL HAMBURY/PA VIA AP

Η Σαμπντόρια νίκησε 2-1 εντός έδρας τη ΣΠΑΛ και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Σκόραρε ξανά ο Ντεφρέλ, έφτασε τα πέντε γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A.

Η 7η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε στη Γένοβα. Η Σαμπντόρια νίκησε 2-1 τη ΣΠΑΛ και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 11 βαθμούς, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Παλόσκι, αλλά το προβάδισμά τους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 25' ο Λίνετι από πάσα του Κουαλιαρέλα έγραψε το 1-1.

Ο Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ έκανε τελικά το 2-1 για τους γηπεδούχους του Μάρκο Τζανπάολο στο 60' και έφτασε τα πέντε γκολ, όσα έχει και ο Ινσίνιε της Νάπολι (πρώτος είναι ο Πιάτεκ της Τζένοα με 8).

Η ΣΠΑΛ είναι 13η με 9 βαθμούς (3-0-4). Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στη Serie A και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Daniel Hambury/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ