SERIE A

Σαμπντόρια μεταγραφές: Επίσημα δικός της ο Οικονόμου

Ο Μάριος Οικονόμου
Ο Μάριος Οικονόμου PRINT SCREEN

Ο Μάριος Οικονόμου επιστρέφει κι επίσημα στη Serie A, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του την Παρασκευή (17/2).

Ο Μάριος Οικονόμου επέστρεψε στη Serie A έπειτα από πέντε χρόνια, αυτήν τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Σαμπντόρια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του την Παρασκευή (17/2).

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της Σαμπντόρια στη Γένοβα την Πέμπτη (16/2), όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του, έχοντας περάσει από ιατρικές εξετάσεις μία ημέρα νωρίτερα.

Το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα ανανέωσης αν ο σύλλογος παραμείνει στη Serie A και ο Οικονόμου έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο έξι φορές διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2013, παίρνοντας μεταγραφή απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2014 πήγε στην Μπολόνια, όπου έμεινε για πέντε σεζόν, με δανεισμού σε ΣΠΑΛ, Μπάρι και ΑΕΚ, η οποία έγινε κι η επόμενη ομάδα του.

Την τελευταία διετία βρισκόταν στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος με το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ