ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμπέγια: "Ευτυχώς ο Μέσι είναι Αργεντινός"

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 21: Head coach Alejandro Sabella of Argentina reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Iran at Estadio Mineirao on June 21, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 21: Head coach Alejandro Sabella of Argentina reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Iran at Estadio Mineirao on June 21, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Paul Gilham/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια έβγαλε το καπέλο στον Λιονέλ Μέσι που με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Αργεντινής με το Ιράν τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Ιράν, έβγαλε από την δύσκολη θέση τόσο όλη την εθνική Αργεντινής όσο και τον προπονητή του, Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος εξύμνησε τις ικανότητές του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Το Ιράν αμύνθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο επικίνδυνοι ειδικά στην αντεπίθεση. Με τον Μέσι όλα είναι πιθανά. Ευτυχώς ο Μέσι είναι Αργεντινός.", αρκέστηκε να πει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια για τον μοναδικό σκόρερ της ομάδας του στην αναμέτρηση με το Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ