ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σαμαρής: Βασικός μετά από πέντε μήνες στη Μπενφίκα

Ο Αντρέας Σάμαρης στον αγώνα της Μπενφίκα κόντρα στη Σάντα Κλάρα
Ο Αντρέας Σάμαρης AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψε μετά από πέντε μήνες στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα, καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς, είχε να δώσει φανέλα βασικού στον 31χρονο Έλληνα από το ματς με τη Μαρίτιμο τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Ανδρέας Σάμαρης απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό από τα βασικά πλάνα του Ζόρζε Ζεσούς, με τον Έλληνα μέσο να μην ικανοποιεί τις προσδοκίες του Πορτογάλου τεχνικού και γι' αυτό να μην υπολογίζεται.

Το "καμπανάκι" στον 31χρονο χτύπησε για ακόμη μια φόρα τον Οκτώβρη, όταν ο 66χρονος προπονητής προχώρησε την τελευταία στιγμή στην αντικατάστασή του από τη λίστα της UEFA για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Europa League.

Ωστόσο, ο Ζεσούς έκανε την έκπληξη στη χθεσινή εντεκάδα για την εντός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα κόντρα στη Μπράγκα (2-3), δίνοντας φανέλα βασικού στον Σάμαρη, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο 31χρονος Έλληνας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των αετών ήταν τον περασμένο Ιούνιο, στο ματς με τη Μαρίτιμο, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 57 λεπτά συμμετοχής σε 7 ματς της Primeira Liga (αγωνίστηκε και 12 λεπτά κόντρα στη Μπελενένσες) και 3 παιχνίδια στο Europa League.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ