ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλκε - Μάιντζ 0-0: Ισοπαλία στο ντεμπούτο του Γραμμόζη στους Βασιλικούς Μπλε

Ο Γουίλιαμ προσπάθησε να κερδίσει την μπάλα στο Σάλκε - Ντόρτμουντ για την Bundesliga.
Ο Γουίλιαμ προσπάθησε να κερδίσει την μπάλα στο Σάλκε - Ντόρτμουντ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Δημήτρης Γραμμόζης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Σάλκε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Μάιντζ (0-0), με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα.

Η Σάλκε φιλοξένησε την Μάιντζ στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga. Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για τις δύο ομάδες που δίνουν τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 με τον Δημήτρη Γραμμόζη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Βασιλικών Μπλε, χωρίς βέβαια να καταφέρει να το συνδυάσει με μία νίκη.

Έτσι, η Σάλκε παραμένει με μία νίκη στο πρωτάθλημα και είναι ουραγός με 10 πόντους. Η Μάιντζ έφτασε τους 18 πόντους και είναι στην 16η θέση. Όμως κινδυνεύει να κατρακυλήσει περισσότερο, αφού έχει ίδια συγκομιδή με Χέρτα και Μπίλεφελντ.

Στο πρώτο μέρος κυριαρχούσαν οι μάχες, ενώ στο 18ο λεπτό έχασε ο Μουστάφι μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης φτωχό με τη Σάλκε και την Μάιντζ να γράφουν απο μία καλή προσπάθεια στο 81' και στο 82'.

ΣΑΛΚΕ: Ρόνοβ, Τιό, Μουστάφι, Μπέκερ, Τσαλχάνογλου, Κολάσινατς (79' Μασκαρέλ), Σερντάρ, Γουίλιαμ, Μποζντογκάν (46' Σταμπουλί), Χόπε (61' Σούλερ), Ραμάν (90+3' Οστσίπκα)

ΜΑΪΝΤΖ: Ζέντνερ, Σαν Γιούστ, Μπελ, Νιακατέ, Ντα Κόστα (80' Μπροζίνσκι), Μπαρέιρο (89' Στέγκερ), Κορ, Λάτζα (46' Μποέτιους), Μβενέ, Μπούρκαρντ (89' Κουάιζον), Ζαλάι (74' Γκλατσέλ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 5 Μαρτίου

Σάλκε - Μάιντζ 0-0

Σάββατο 6 Μαρτίου

(16:30) Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ

Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη

Χέρτα - Άουγκσμπουργκ

Φράιμπουργκ - Λειψία

(19:30) Μπάγερν - Ντόρτμουντ

Κυριακή 7 Μαρτίου

(16:30) Κολονία - Βέρντερ Βρέμης

(19:00) Μπίλεφελντ - Ουνιόν Βερολίνου

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

© 2021 Martin Meissner/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ