SERIE A

Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-3: Ύστερα από την πώληση, ήρθε και η νίκη

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Ίντερ σε αγώνα της Serie A | 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Ίντερ σε αγώνα της Serie A | 16 Οκτωβρίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Λάτσιο νίκησε εκτός έδρας τη Σαλερνιτάνα με 3-0 για τη Serie A, την ομάδα που μέχρι πριν από δύο εβδομάδες μοιραζόταν τον ιδιοκτήτη.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, Σαλερνιτάνα και Λάτσιο είχαν κοινό ιδιοκτήτη, τον Κλαούντιο Λοτίτο, με συνέπεια η πρώτη να κινδυνεύει με αποβολή από τη Serie A. Η πώληση των μετοχών την ύστατη στιγμή γλίτωσε τη θέση της στην κατηγορία, τουλάχιστον στα χαρτιά, όμως το πρώην... αδελφάκι της δεν της χαρίστηκε και τη βύθισε ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας με τη νίκη 3-0 στο "Αρέκι" για την 22η αγωνιστική.

Ο Τσίρο Ιμπόμπιλε σημείωσε δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο στο παιχνίδι, με συνέπεια η Λάτσιο να σκοράρει εκτός έδρας κόντρα και στην 66η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει σε όλη την παρουσία της στη Serie A (μόνο κόντρα στην Πιστοϊέζε δεν έχει σκοράρει, επειδή το 1980-1981 η Λάτσιο ήταν στη Serie B). Το γκολ του Μανουέλ Λάτσαρι στο 2ο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στα άσχημα αποτελέσματα, ύστερα από την αναπάντεχη νίκη στη Βερόνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σαμπντόρια - Τορίνο 1-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ