SERIE A

Σαλερνιτάνα - Ίντερ: Η απίστευτη διπλή ευκαιρία των νερατζούρι και η τιμωρία στο φινάλε

Σαλερνιτάνα - Ίντερ: Η απίστευτη διπλή ευκαιρία των νερατζούρι και η τιμωρία στο φινάλε
PRINT SCREEN

Η Ίντερ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη διπλή στο 64ο λεπτό, όμως με τον Οτσόα να κατεβάζει τα ρολά (10 επεμβάσεις) και τον Καντρέβα να πετυχαίνει γκολ παγκόσμιας κλάσης, οι Μιλανέζοι έφυγαν μόνο με έναν βαθμό από το Σαλέρνο.

Αν υπάρχει ένα ματς που ο όρος "μαγική εικόνα" μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μην είναι υπερβολικός, τότε σίγουρα είναι αυτό της Σαλερνιτάνα με την Ίντερ, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να προηγείται στο 6' και να έχει σωρεία μεγάλων ευκαιριών για να κλειδώσει το τρίποντο αλλά στο φινάλε να τιμωρείται δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 90'.

Ο παίκτης που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει το ρόλο του μοιραίου ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, με τη φάση του 64ου λεπτού να είναι χαρακτηριστική.

Εκεί, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βέλγος φορ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι παίρνοντας κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και χωρίς να έχει αντίπαλο, με τη συνέχεια της φάσης να βρίσκει τον Οτσόα να κάνει τη μία από τις 10 επεμβάσεις του (!) αφού απογειώθηκε και απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντε Φράι.

Και επειδή η τιμωρία των νερατζούρι έπρεπε να είναι σκληρή και παραδειγματική, εκείνος που την εκτέλεσε ήταν ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της στο παρελθόν, ο Αντόνιο Καντρέβα, που νίκησε τον Ονάνα στο 90' με αδιανόητη σέντρα-σουτ και απογείωσε τους οπαδούς της Σαλερνιτάνα υπογράφοντας το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ