ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ: "Ξεκίνησα αποκατάσταση και θα κάνω το παν για να επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου"

Egypt's injured player Mohamed Salah watches his team mates warm up before the African Cup of Nations Group B soccer match between Cape Verde and Egypt at the Felix Houphouet Boigny stadium in Abidjan, Ivory Coast, Monday, Jan. 22, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ @ THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε την αποκατάσταση για να επιστρέψει στη δράση και μετά την επιστροφή του θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι γύρισε για να επιστρέψει στη Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γκάνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα απουσιάσει έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Λίβερπουλ για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του και αυτό ερμηνεύθηκε από κάποιους ότι οι "reds" εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό του για να τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο ξεκαθάρισε και ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι όταν είναι έτοιμος θα γυρίσει στην εθνική Αιγύπτου και την προσπάθειά της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

"Χθες ξεκίνησα τη θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης και θα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Επίσης αγαπώ την Αίγυπτο και τον λαό της. Προσπαθήστε περισσότερο", έγραψε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στο post του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ