ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ατζέντης Σαλάχ: "Θα μείνει έως και τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης"

Ο τραυματίας Μοχάμεντ Σαλάχ της Αιγύπτου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, Αμπιντζάν | Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024
Ο τραυματίας Μοχάμεντ Σαλάχ της Αιγύπτου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, Αμπιντζάν | Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 © 2024/THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Ραμί Αμπάς Ισά, δήλωσε ότι ο Αιγύπτιος θα μείνει εκτός για τον διπλάσιο χρόνο από όσο αρχικά υπολογιζόταν.

Άσχημα μαντάτα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ από τον ατζέντη του, Ραμί Αμπάς Ισά, ο οποίος υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του με την εθνική Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι πιο σοβαρός από όσο υπολόγιζε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο 31χρονος επέστρεψε στο Λίβερπουλ για αποθεραπεία και οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα χρειαστεί πάνω από μία εβδομάδα για να επανέλθει, σε αντίθεση με όσα υποστήριξαν οι συμπατριώτες του.

"Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ είναι πιο σοβαρός από όσο αρχικά θεωρούσαμε και θα μείνει εκτός για 21-28 ημέρες και όχι για δύο παιχνίδια. Η καλύτερη πιθανότητα να συμμετάσχει στο τρέχον Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι να κάνει εντατική αποθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επιστρέψει στην ομάδα όταν είναι έτοιμος", έγραψε στο Twitter ο Αμπάς.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ