ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γιατρός Αιγύπτου: "Δεν έχει σοβαρά συμπτώματα ο Σαλάχ"

Ο Σαλάχ μετά το 0-1 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι
Ο Σαλάχ μετά το 0-1 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι AP PHOTOS

Ο γιατρός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αιγύπτου, Αμπού Ελελά, μίλησε για την κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας ότι ο παίκτης της Λίβερπουλ περνά με ήπια συμπτώματα τον κορονοϊό.

Θετικά μηνύματα σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου για τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό.

Ο Αμπού Ελελά μεταξύ άλλων είπε για τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ: "Είναι μία ήπια περίπτωση. Δεν έχει σοβαρά συμπτώματα. Πρέπει να παραμείνει απομονωμένος στην Αίγυπτο μέχρι να έχει ένα αρνητικό τεστ και στη συνέχεια, φυσικά, μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία. Οι ανησυχίες στις αιγυπτιακές αρχές είναι επειδή ο Μο είναι κάτι ιδιαίτερο για την Αίγυπτο. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν και να κάνουν οτιδήποτε γι’ αυτόν".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα σενάρια που υπάρχουν και θέλουν τον Σαλάχ να κόλλησε στο γάμο του αδερφού του κάτι για το οποίο δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση: "Δε μπορώ να το αρνηθώ. Κανένας δεν ξέρεις όμως, επειδή δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα τα πάντα για τον ιό. Η απάντηση μου είναι ότι μπορεί και ναι μπορεί και όχι".

Πάντως το πότε κόλλησε ο Αιγύπτιος σε συνδυασμό με την πορεία της υγείας του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πότε θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ