ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σαλάχ

O Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του με την Λίβερπουλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ για την Premier League
O Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του με την Λίβερπουλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ για την Premier League APPETER POWELL/POOL VIA AP

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την ώρα που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να απλώνει τα πλοκάμια του στο χώρο του ποδοσφαίρου και το τελευταίο θύμα ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου να κάνει γνωστο μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως βρέθηκε θετικός στον ιό ο φορ της Λίβερπουλ.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου αναφέρει πως ο 28χρονος επιθετικός διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ωστόσο είναι ασυμπτωματικός, με τα αποτελέσματα για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να είναι αρνητικά.

Αυτόματα, μπήκε σε καθεστώς αυτοαποόνωσης ενώ μέσα στις προσεχείς ώρες αναμένεται να υποβληθεί και σε άλλους ιατρικούς ελέγχους, με τη λογική να υπαγορεύει πως είναι αμφίβολος για το επόμενο ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ, με αντίπαλο την Λέστερ στις 21 Νοεμβρίου.

Το θετικό τεστ έρχεται πάντως λίγα 24ωρα μετά τη παρουσία του Σαλάχ στο γάμο του αδερφού του Νασρ στο Κάιρο, ενώ πέρα από τον φορ της Λίβερπουλ παρών στο μυστήριο ήταν και ο συμπατριώτης του, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, που αγωνίζεται στην Άστον Βίλα.

Σημειώνεται πως οι "φαραώ" φιλοξενούν το Τόγκο το Σάββατο (14/11) σε αγώνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται μάλιστα σε αγώνα ρεβάνς στο Τόγκο την ερχόμενη Τρίτη (17/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ