ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Ελπίζω η Σίτι να γκελάρει για να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τόνισε πως η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να γκελάρει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα στο Έτιχαντ, ώστε να κατακτήσει η Λίβερπουλ την Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κυριακή (22/5) την Άστον Βίλα και ξέρει πως με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας για 8η φορά στην ιστορία της, κατακτώντας τον τίτλο για τέταρτη φορά στα έξι χρόνια παρουσίας του Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

Στο Λίβερπουλ από την άλλη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει δική της νίκη επί της Γουλβς και ταυτόχρονα ισοπαλία ή νίκη των βίλανς στο Έτιχαντ για να πιάσει τους Πολίτες στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα Αγγλίας.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να γκελάρει η Σίτι, ώστε να κατακτήσει η Λίβερπουλ την Premier League, ενώ υποστήριξε πως η Ρεάλ είναι η πιο δυνατή ομάδα του Champions League.

"Εύχομαι η Σίτι να χάσει ή να ισοφαρίσει για να κερδίσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Μιλάμε μεταξύ μας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αυτή η κατάσταση συνέβη και πριν από δύο χρόνια και τότε κέρδισαν την Premier League. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και αυτό είναι στο χέρι μας: πρέπει να κερδίσεις το δικό σου παιχνίδι και μετά να περιμένεις", τόνισε ο Αιγύπτιος σταρ στο beIN Sports.

Όταν είπα ότι μακάρι να πάμε τελικό με τη Ρεάλ ήταν σαν να είπα κάτι κακό για αυτή. Μιλάω για την πιο δυνατή ομάδα στην ιστορία του Champions League. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και έχουν κερδίσει σχεδόν όλες τις δυνατές ομάδες. Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό και ελπίζω να το κερδίσουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ