ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Αποτύχαμε να βγούμε στο Champions League, απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας"

Σαλάχ: "Αποτύχαμε να βγούμε στο Champions League, απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας"
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Champions League και ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή του μέσα από μήνυμά του στα social media προς τους οπαδούς των κόκκινων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (25/05) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο νέο Champions League κατοχυρώνοντας την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, γεγονός που έστειλε ταυτόχρονα την Λίβερπουλ στο Europa League μέσω της 5ης θέσης.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να χρησιμοποιεί τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media για να στείλει μήνυμα στους οπαδούς των ρεντς και να παραδεχτεί ουσιαστικά πως η χρονιά ήταν αποτυχημένη.

"Είμαι απολύτως απογοητευμένος. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για αυτό. Είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να βγούμε στο Champions League της νέας σεζόν και αποτύχαμε.

Είμαστε Λίβερπου και η πρόκριση σε αυτή τη διοργάνωση είναι ο μίνιμουμ στόχος που θέτουμε. Λυπάμαι αλλά είναι πολύ νωρίς για ένα ανεβαστικό ή αισιόδοξο ποστάρισμα.

Απογοητεύσαμε εσάς και τους εαυτούς μας", έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας τα λόγια αυτά με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του από αγώνα της Λίβερπουλ.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα παίξει για πρώτη φορά στο Europa League μετά από τη σεζόν 2015-16 όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Σεβίλλη, με την Νιούκαστλ στον αντίποδα να επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από απουσία 20 ετών.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ