VIRAL

Σαλάχ: Αποκάλυψε πως δεν υπάρχει παίκτης της Λίβερπουλ που να τον κοντράρει στο σκάκι

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι μάγος μόνο με τη μπάλα στα πόδια αλλά και όταν έχει μπροστά του έναν αντίπαλο στο σκάκι, με τον Αιγύπτιο να τονίζει σε συνέντευξή του πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ουδείς παίκτης της Λίβερπουλ μπορεί να τον κοντράρει.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί ήδη έναν παίκτη θρύλο της Λίβερπουλ έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγέννηση της ομάδας από το καλοκαίρι του 2017 που βρίσκεται στο "Άνφιλντ", με τη φετινή σεζόν να αποτελεί επίσης μία τρανή απόδειξη της μεγάλης επίδρασης στο παιχνίδι των κόκκινων έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Πέρα όμως από την ηγετική του φυσιογνωμία στο χορτάρι με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, ο "Μο" μπορεί πλέον να καμαρώνει και για τις επιδόσεις του στο σκάκι, με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη στο "ESPN" και να αποκαλύπτει πως έχει... εξάρτηση από το συγκεκριμένο ματς και πως δεν βρίσκει δυνατό αντίπαλο εντός των τειχών του "Άνφιλντ".

"Είναι απίστευτα μεγάλος ο εθισμός που έχω με το σκάκι. Παίζω σχεδόν κάθε ημέρα, όχι λιγότερα από επτά ή οκτώ παιχνίδια.

Δεν ξέρω εάν με βοηθάει στο παιχνίδι μου αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι στρατηγικά. Απλά λατρεύω να παίζω σκάκι.

Ο Τρεντ (Αλεξάντερ-Άρνολντ) παίζει και εκείνος αλλά είμαι ο καλύτερος με διαφορά. Δεν υπάρχει ουδείς μέσα στην ομάδα που να με πλησιάζει καν, μιλάω σοβαρά.

Δεν είμαι αλαζόμας αλλά οι υπόλοιποι είναι πραγματικά χάλια παίκτες στο σκάκι, όλοι τους", δήλωσε ο Σαλάχ, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας μία άλλη πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου του.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ