ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Αν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Στο δικό μου μυαλό, ναι"

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξήγησε στη συνέντευξή του στο Four Four Two ότι θέλει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για να καταφέρει να εμπνεύσει συμπατριώτες του ενώ δεν έκρυψε την πίστη του πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Λίβερπουλ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του (καλοκαίρι 2023) όμως αυτές δεν ήταν οι μοναδικές δυνατές ατάκες του Αιγύπτιου στη συνέντευξη του στο Four Four Two.

Μιλώντας στο γνωστό περιοδικό, ο ηγέτης της επίθεσης των ρεντς μίλησε για τον πολύ μεγάλο φετινό στόχο της κατάκτησης του κουαντράπλ ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στο όνειρο της κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας όσο και στην πεποίθησή του πως είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Χρυσή Μπάλα: "Φυσικά και θα σήμαινε πολλά για μένα η κατάκτησή της. Ένας από τους στόχους μου στη ζωή είναι να αλλάξω τους ανθρώπους, ειδικά στη χώρα μου, μία αραβική χώρα. Να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν να πετύχουν. Τέτοιες διακρίσεις θα τους δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν οτιδήποτε βάλουν στόχο".

Για το αν αισθάνεται κορυφαίος παίκτης στον κόσμο: "Στο δικό μου μυαλό ναι. Πάντα το λέω αυτό. Δεν θα πω ποτέ "είμαι καλύτερος από αυτό το άτομο ή το άλλο, αλλά στο δικό μου μυαλό πάντα επιιλέγω εμένα ως καλύτερο. Δεν διαλέγω κάποιον άλλον αντί για μένα. Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου και σέβομαι όλους τους άλλους παίκτες".

Για τους τρεις τίτλους που ενδέχεται να διεκδικήσει μέσα στον Μάιο η Λίβερπουλ: "Ελπίζουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση τριών ακόμα τίτλων. Εάν όχι, τουλάχιστον να πάρουμε την Premier League και το Champions League. Είμαστε πεινασμένοι. Θέλω να κατακτήσω αυτούς τους τίτλους, δύο, τρεις, τέσσερις φορές. Γιατί όχι; Μπορείς να ονειρευτείς οτιδήποτε θέλεις να ονειρευτείς και μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ