AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Ήταν ένα δύσκολο ματς συναισθηματικά αλλά είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κάνω σωστά τη δουλειά"

Σάκκαρη: "Ήταν ένα δύσκολο ματς συναισθηματικά αλλά είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κάνω σωστά τη δουλειά"
PRINT SCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως είχε πίεση στο ματς με την Χιμπίνο λόγω των 3 διαδοχικών ηττών της σε πρεμιέρες της σε Grand Slams αλλά παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νίκη που την έστειλε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Στην πρεμιέρα της στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο σετ απέναντι στην Νάο Χιμπίνο όμως μετά από το 4-4 πήρε φόρα και με οκτώ κερδισμένα games από τα εννέα τελευταία πήρε μία σημαντική νίκη που την έστειλε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

"Πάντα είσαι αγχωμένος πριν από τον 1ο γύρο ενός Grand Slam, ειδικά σ' αυτό το γήπεδο. Θέλεις να παίξεις καλά, ξέρεις πως όταν είσαι top seed θα παίζεις απέναντι σε παίκτες που θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν εναντίον σου.

Είχα χάσει τους 3 τελευταίους αγώνες μου σε 1ους γύρους Grand Slam οπότε για μένα ήταν ένα δύσκολο ματς συναισθηματικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω τη δουλειά σωστά και να κάνω τουλάχιστον ένα καλό 2ο σετ", τονισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις που έκανε στο flash interview, και πρόσθεσε:

"Αφού κέρδισα το 1ο σετ πλησίαζα στη νίκη και ένιωθα καλύτερα το παιχνίδι μου. Κατά μια έννοια ένιωσα ανακούφιση που κατάφερα να πάρω το 1ο σετ χωρίς να παίξω το καλύτερό μου τένις. Κάποιες φορές πρέπει να κερδίζεις με άσχημο τρόπο, αλλά σίγουρα αυτό το 2ο σετ δεν ήταν άσχημο.".

Όσον αφορά στην προετοιμασία που έκανε ενόψει της συμμετοχής της στο πρώτο μεγάλο Grand Slam της σεζόν αλλά και το τι θα κάνει τις δύο επόμενες ημέρες, ενόψει του αγώνα της με την Ελίνα Αβανεσιάν στο δεύτερο γύρο, είπε:

"Είμαι συνηθισμένη στη ζέστη, έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Μου αρέσει ο στίβος, τρέχω πολύ, έκανα πολλά βάρη και άλματα, αλλά επίσης πέρασα και πολλές ώρες στο court, περισσότερες απ' ότι συνήθως.

"Κοιμάμαι πολύ αυτές τις ημέρες, αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι. Η Μελβούρνη έχει τις καλύτερες καφετέριες, οπότε σίγουρα θα πάω για έναν καφέ. Θα δειπνήσω επίσης, έχετε υπέροχα εστιατόρια εδώ".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ