EUROPA LEAGUE

Σάκι: "Ο Μουρίνιο είναι ικανός να πουλήσει ψυγεία στην Αλάσκα"

O άλλοτε τεχνικός της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, Αρίγκο Σάκι
O άλλοτε τεχνικός της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, Αρίγκο Σάκι @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Αρίγκο Σάκι κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τον επικείμενο τελικό του Europa League μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα και έδωσε τύχη στους τζαλορόσι για την κατάκτηση του τροπαίου, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Σεβίλλη εμφανίζεται ως η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Europa League, έχοντας προηγουμένως 6 νίκες σε ισάριθμους τελικούς από το 2006 και έπειτα, όμως ουδείς μπορεί να πει ότι η κάτοχος του Europa Conference League, Ρόμα, είναι χαμένη από χέρι.

Τουναντίον, οι τζαλορόσι παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί φέτος και έχουν το αβαντάζ της παρουσίας του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους, που μετράει 5 επιτυχίες σε ισάριθμους ευρωπαϊκούς τελικούς, με τον Αρίγκο Σάκι να ερωτάται για το μεγάλο ματς της 31ης Μαΐου στην Βουδαπέστη και να βρίσκει την ευκαιρία να αποθεώσει τον special one.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η Ρόμα έχει έναν εκπληκτικό προπονητή, που έχει μεγάλη εμπειρία και που είναι ικανός να πουλήσει ψυγεία στην Αλάσκα. Οι ομάδες του δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια αλλά έχουν ισχυρή προσωπικότητα και δεν τα παρατούν ποτέ.

Έχουν χαρακτήρα, σκληρότητα, την αίσθηση ότι ανήκουν κάπου. Αυτός, ως αυθεντικός χαρακτήρας που είναι, μπόρεσε να γίνει ένα με το περιβάλλον και την ομάδα", τόνισε ο έμπειρος προπονητής, που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας στον πάγκο της Μίλαν, για να προσθέσει:

"Θα δούμε έναν τελικό μεταξύ μίας ομάδας, της Σεβίλλης, που προτιμάει να έχει τη μπάλα και μίας, της Ρόμα, με καθαρά αμυντικό χαρακτήρα, με ιταλικό στιλ.

Από τον Μουρίνιο και τις ομάδες του μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Ακόμα και ένα μεγάλο κόλπο".

TAGS EUROPA LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ