EUROPA LEAGUE

Οι Σούσο και Γκόμες προειδοποιούν την Σεβίλλη για τον "σούπερ προπονητή" Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου της Ρόμα ενόψει του τελικού του Europa League με την Σεβίλλη | 25 Μαΐου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου της Ρόμα ενόψει του τελικού του Europa League με την Σεβίλλη | 25 Μαΐου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Οι Σούσο και Πάπου Γκόμες παραχώρησαν δηλώσεις ενόψει του τελικού του Europa League μεταξύ της Σεβιλλης και της Ρόμα, όπου συμφώνησαν πως το μεγαλύτερο αβαντάζ για τους Ρωμαίους είναι η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους.

Η Σεβίλλη και η Ρόμα μετρούν ήδη αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Europa League, στις 31 Μαΐου στην Βουδαπέστη, σε ένα ματς που οι Ισπανοί θα κυνηγήσουν το 7ο τρόπαιό τους στον ισάριθμο τελικό τους στη διοργάνωση και οι Ιταλοί δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο μέσα σε ισάριθμες σεζόν έπειτα από το Europa Conference League το 2022.

Αναμφίβολα, η Σεβίλλη φαντάζει ως η ομάδα με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος έχοντας σαρώσει τους τίτλους (6) στο Europa League από το 2006 και έπειτα, με την Ρόμα να έχει ωστόσο να επιδείξει το τεράστιο ρεκόρ του Ζοζέ Μουρίνιο, που έχει βγει νικητής και στους πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς που έχει πάρει μέρος: με Πόρτο, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ρόμα.

Η παρουσία μάλιστα του Πορτογάλου στον πάγκο των Ρωμαίων είναι αυτή που... φοβίζει περισσότερο από όλα την ομάδα της Ανδαλουσίας, όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από τις δηλώσεις δύο παικτών της στο Sky Sports.

"Ο Μουρίνιο είναι σούπερ προπονητής, είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοιους είδους ματς", τόνισε ο Σούσο, με τον Πάπου Γκόμες να προσθέτει:

"Η Ρόμα είναι μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, έχουν σημαντικούς παίκτες και θα πρέπει να προσέξουμε, επειδή ο Μουρίνιο ξέρει να προετοιμάζει πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια.

Ήμουν συμπαίκτης με τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ξέρω πως είναι ένας από τους καλύτερους Ιταλούς φουλ-μπακ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για τον κόσμο".

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ